Pregled za Danna Garcia Fan Forum Prvi utisak: Iako imate velik broj registrovanih članova, imate jako malo redovnih članova. Mozete praviti razna tamičenja i akcije sa nagradama koje ce ih privuči, jer (kao što bi rekla Ten) članovi su koren foruma, zapamtite to. :P
8/15 Dizajn: Boje su jako dobro uklopljene s obzirom da je ljeto i forumima su potrebnije vesele boje da ih osvježe. Sve slike su po mjeri, ali ono sto mi se nesviđja jeste navigacija za kalendar! Uklonite je!
Također mi se sviđja sto je forum zaobljen.
19/20 Organizacija: Uh. Prevelik OFF dio. Možete npr:
-Čestitke staviti u jednu temu i prebacit ih u "Predstavite se" jer mislim da ne bi trebalo imati poseban forum za njih, kada možete imati jednu temu.
-Celebrities, TV i muziku spojiti
- I spojiti Chat I Igrice. A za Hot Seats napraviti poseban forum. Da vam se forum zove npr. DGFF (ili koja vam je vec skracenica foruma) i u njemu se nalaze: Chat i Hot seats. Samo to vam je potrebno.
Statistike nisu obavezene da se postavljaju, ali to je vaš izbor. A sto se tiće Obavještenja-prenatrpano je! Tu su stalne opomene za članove i stare teme koje su se trebale izbrisati! Obavještenja za članove pisite u samo jednu temu koja ce se zvati "Obavještenja", i nerazumijem zašto imate "Naš banner" i "Prijatelji foruma" kada ste mogli vas banner staviti u temu za razmjenu bannera?

Pravila i broj članova Tima:
Moram reći da admini imaju jako velik broj postova, i svaka čast na tome. Imate 2 admina i 3 moderatora... Mislim da je to sasvim dovoljno i da neke vrijeme ne dodjeljujete više pozicija.
Pravila su neopširna i prekratka. Doradite ih malo
12/20 Profesionalnost: Iako vam u prvilima stoji da pišete sa slovima č,š,ć,ž,đ itd. admini to ne poštuju. pogledajte npr: Cestitke ili Vasi radovi... Takodjer sam primjetila da u opisima foruma cesto koristite tri tacke i ponekad smajlice. To je neprofesijalno...
5/15 Aktivnost: Imate ogroman broj postova, samo nisam sigurna da li je to zato što imate ogroman broj OFF tema. I imate veoma mal broj članova. Vec sam vam rekla za to: organizujte takmičenja i akcije, radite razmjene koje postoje na mnogim forumima i poboljčat ćete se!
15/30 Konačna ocena: 59/100 Komentar: Mislim da je ovo jako velika ocjena i nadam se da ćete se izboriti za još veču!
Vasa Girl<3 
Sta mislis Ten??