4
Re: Rock Soul on Sat Sep 11, 2010 8:31 pm
Ne sviđa mi se look, kolko sam ja skontao forum je o rock muzici pa mi je onda onaj logo s onim zvučnicima previše fenseraj, može to mnogo bolje.
5
Re: Rock Soul on Sat Sep 11, 2010 9:13 pm
Imama jednu zamerku.Recnik admina i nekih clanova,jeste rock,punk,anarhija ali ako zelite da budete profesionalini.....Psovanje i vredjanje.To nikuda ne vodi.
Gosti vam vidi sve.
Spam,spam i samo spam.Briste to ljudii..
(:
Gosti vam vidi sve.
Spam,spam i samo spam.Briste to ljudii..
(:
7
Re: Rock Soul on Sat Sep 11, 2010 10:23 pm
U redu, uskoro mjenjamo look, a za psovanje, pa to je jedan od nacina na koji mi razgovaramo, a i ne psujemo bas toliko kazemo po koju
Inace niko nam se nije zalio da to smeta, a Gosti nek vide, da znaju da li da se regaju ili ne.
Inace niko nam se nije zalio da to smeta, a Gosti nek vide, da znaju da li da se regaju ili ne.8
Re: Rock Soul on Sun Sep 12, 2010 10:42 am
Ja shvatam da psujete ako vam je to uzrečica neka (tipa: jebiga i to), ali sada da psujete da ispadnete ne znam ni ja šta. Mislim da je to izuzetno glupo. Iskreno ja nigde nisam našla da ste vi opsovali, tj nisam ni tražila, ali samo da se ubacim malo u priču. 

9
Re: Rock Soul on Sun Sep 12, 2010 1:34 pm
OK je look, aktivirajte se malo, dovodi clanove i reklamiraj 

10
Re: Rock Soul on Sun Sep 12, 2010 1:48 pm
OMG...
Ovako, ja zaista ne shvatam, ako voliš rok muziku, zašto moraš da psuješ i govoriš ružne reči? Ako planiraš da ovo pretvoriš u pristojan, profesionalan forum za ljubitelje jedne vrste muzike izmeni ga, ali ako želiš da ga ovakvog ostaviš, dolaziće ti sve manje i manje članova zbog vulgarnog jezika, neprofesionalnosti foruma...
Ovako, ja zaista ne shvatam, ako voliš rok muziku, zašto moraš da psuješ i govoriš ružne reči? Ako planiraš da ovo pretvoriš u pristojan, profesionalan forum za ljubitelje jedne vrste muzike izmeni ga, ali ako želiš da ga ovakvog ostaviš, dolaziće ti sve manje i manje članova zbog vulgarnog jezika, neprofesionalnosti foruma...
11
Re: Rock Soul on Sun Sep 12, 2010 6:01 pm
Ja sada ponavljam, mi kazemo po koju, ali ne psujemo u ogromnim kolicinama, a ako ti se ne svidja to, ne moras da se registrujes ! I naravno da ne mozes da ga shvatis kad nisi u tom fazonu.
12
Re: Rock Soul on Sun Sep 12, 2010 6:47 pm
Primer:Za LP-clanovi komentarisu:"go*no od benda,Stvarno ljudi brisite ovo GO*NO...,sra*e zesce i to bez zvezdica.
Dalje:Evrovizija je obični crnački kura*,Tema je zaje*ancija..i nemoj da je ko obrise-napisao admin(mozete admini medjusobno da se dogovorite sta brisete a sta ne).
A na ovo su mi oci ispale:Dragane obrisi ovu poruku jos jednom docu tamo i nasamaracu te ko pic*u. Odo sa forum zato sto me nerviras i sta mi brises ovo koji ku*ac. Je*ale te majce, je*o te hosting i pusi kura* debilu jedan. Je*o te i bajaga. Odo sa foruma, vi ostanite ovdje, boli me kur*c, dragan je sada vas glavni admin, pa se je*ite.-rece admin.
O.o
Meni je forum odlican,zamisao super,ali recnik-bez komentara.
Dalje:Evrovizija je obični crnački kura*,Tema je zaje*ancija..i nemoj da je ko obrise-napisao admin(mozete admini medjusobno da se dogovorite sta brisete a sta ne).
A na ovo su mi oci ispale:Dragane obrisi ovu poruku jos jednom docu tamo i nasamaracu te ko pic*u. Odo sa forum zato sto me nerviras i sta mi brises ovo koji ku*ac. Je*ale te majce, je*o te hosting i pusi kura* debilu jedan. Je*o te i bajaga. Odo sa foruma, vi ostanite ovdje, boli me kur*c, dragan je sada vas glavni admin, pa se je*ite.-rece admin.
O.o
Meni je forum odlican,zamisao super,ali recnik-bez komentara.
13
Re: Rock Soul on Sun Sep 12, 2010 6:53 pm
Da to zadnje inace, izgubio sam zivce, ali ne znam odakle si to iskopala
Pa dobro, niko se jos nije zalio, ali nisu to tolike neke psovke, govno nije psovka 
Pa dobro, niko se jos nije zalio, ali nisu to tolike neke psovke, govno nije psovka 
14
Re: Rock Soul on Sun Sep 12, 2010 7:01 pm
Govno jeste ali ne kao ku*ac ili je*em...to jesu
15
Re: Rock Soul on Sun Sep 12, 2010 7:05 pm
Ajde molim te, to mi kaze djete koje umjesto v pise w Mawa, Swatka, Lo0da, i ja bih tebe trebao da slusam ?! Ako ti se nesvidja, slobodno odmakni.
16
Re: Rock Soul on Sun Sep 12, 2010 9:19 pm
Brankomir wrote:Ja sada ponavljam, mi kazemo po koju, ali ne psujemo u ogromnim kolicinama, a ako ti se ne svidja to, ne moras da se registrujes ! I naravno da ne mozes da ga shvatis kad nisi u tom fazonu.
To vam je samo savet. Ne morate da ga prihvatite.
17
Re: Rock Soul on Mon Sep 13, 2010 2:08 pm
Brankomir wrote:Ja sada ponavljam, mi kazemo po koju, ali ne psujemo u ogromnim kolicinama, a ako ti se ne svidja to, ne moras da se registrujes ! I naravno da ne mozes da ga shvatis kad nisi u tom fazonu.
hahahaha Ma pusti fensere...

ee reg cu se super forum

18
Re: Rock Soul on Mon Sep 13, 2010 3:50 pm
(=ChRi$=) wrote:Brankomir wrote:Ja sada ponavljam, mi kazemo po koju, ali ne psujemo u ogromnim kolicinama, a ako ti se ne svidja to, ne moras da se registrujes ! I naravno da ne mozes da ga shvatis kad nisi u tom fazonu.
hahahaha Ma pusti fensere...
ee reg cu se super forum
Izvini molim te, nisam ja neka klinka da vas vređam, niti mi pada napamet da se svađam, ali sami ste otvorili temu da mi kritikujemo, hvalimo i predlažemo, pa kada ne možete da prihvatite kritiku, niste morali ni da je otvarate. Ponavljam i ja, ne morate da me poslušate i ćaos.
19
Re: Rock Soul on Mon Sep 13, 2010 4:19 pm
Pa u redu je, ne svadjamo se, samo opusteno. Da otvorio sam temu da mi kazete sta da promjenim, ali ako se meni ne svidja ideja, naravno da je necu prihvaiti. Rosalie hvala ti od srca sto si nas malo iznapadala i prokritikovala
Ajde nema ljutnje, mi smo druzeljubljivi ljudi
Ajde nema ljutnje, mi smo druzeljubljivi ljudi20
Re: Rock Soul on Mon Sep 13, 2010 4:49 pm
Lep je look.
I ne ljutite se ako vam neko nešto zameri, našim kritikama, samo pomažemo vašem forumu, da vidite gde grešite.
I ne ljutite se ako vam neko nešto zameri, našim kritikama, samo pomažemo vašem forumu, da vidite gde grešite.
23
Re: Rock Soul on Mon Sep 20, 2010 3:58 pm
Nije los, dopada mi se logo, ali msm da je u crno-crvenoj kombinaciji da bi bio odlican! ^^
24
Re: Rock Soul on Mon Sep 20, 2010 6:29 pm
Pa bio je prvi skin u toj kombinaciji, ali smo malo promjenili 

25
Re: Rock Soul on Mon Sep 20, 2010 6:41 pm
Nije mi ovaj look rokerski, ali dobro.
Zasto se zove Rock kad ima i ostale muzike :P
XD
Zasto se zove Rock kad ima i ostale muzike :P
XD

26
Re: Rock Soul on Mon Sep 20, 2010 6:42 pm
Lijep je novi skin.
Samo vam ne valja gumb register; piše Reaister(?)
Samo vam ne valja gumb register; piše Reaister(?)
27
Re: Rock Soul on Tue Sep 21, 2010 7:22 pm
Pokusacemo popraviti to.. Pa stavili smo sve vrste, ali se baziramo na rock 

28
Re: Rock Soul on Sun Sep 26, 2010 6:44 pm
Dobili smo i novu igru zove se Rock Off, pa pogledajte !
29
Re: Rock Soul on Sat Oct 16, 2010 6:40 pm
Imate li neku ideju, htio bih da otvorim nagradnu igru, pa sta bi mogli pobjednici dobijati ?