2
Re: Pitanja on Mon Aug 30, 2010 4:38 pm
Zbog čega se na radove ne stavlja zastitna slika, jer ovako svako može da uzme?
3
Re: Pitanja on Mon Aug 30, 2010 4:47 pm
Pa možeš ti staviti ako želiš ovde na forumu tako javno kad se stavlja, ali kad mu daješ psd ili taj rad na pp naravno da ćeš dati bez tog wattermark-a jer je taj neko plaitio za njega nečime.. I to onda postaje njegovo vlasništvo, te može to koristiti u svrhe koje želi, jednostavno si ti nekome nešto prodao i to je sada njegovo.. Nemaš nikakva prava na to.. Jeste da ovo malo grubo izgleda ali je realno..
4
Re: Pitanja on Mon Aug 30, 2010 5:18 pm
Da li se rad moze zamjeniti za neshta drugo. npr. za postove na vasem forumu i sl?
5
Re: Pitanja on Mon Aug 30, 2010 5:43 pm
ja nisam dobra u skracenicama pa imam jedno glupo pitanje sta znaci psd
6
Re: Pitanja on Mon Aug 30, 2010 5:48 pm
*Angel* wrote:ja nisam dobra u skracenicama pa imam jedno glupo pitanje sta znaci psd
To je format datoteke koju PhotoShop pravi tipa kada radiš neki radi u PS-u onda sačuvaš tako, i kada sledeći put otvoriš taj fajl, možeš da edituje znači da ne moraš staln iz početka raditi neki.. Jednostavno sačuva to

8
Re: Pitanja on Mon Aug 30, 2010 5:53 pm
Leonardo wrote:A el to ima svaki Ps??
Ne mogu verovati šta sam pročitao u zadnjih 5 minuta..
Pa naravno da ima kada ideš na Save as.. autoamtski je na PSD stavljeno da sačuva i onda ti promeniš na gif ili png format.. omg.
9
Re: Pitanja on Mon Aug 30, 2010 5:54 pm
Lol... xDD Nemo da se ljutiš! xDD Čudno mi je bilo što sam okukao i nisam našao.. xDD
10
Re: Pitanja on Mon Aug 30, 2010 7:00 pm
rebelde_way_girl wrote:Da li se rad moze zamjeniti za neshta drugo. npr. za postove na vasem forumu i sl?
Za šta god hoćeš, samo je važno da ponudiš neki Rad, jer je ovo prvenstveno razmena radova

Ti postavi cenu toliko i toliko postova na svom forumu i to je to.
12
Re: Pitanja on Sat Sep 04, 2010 7:00 pm
Da li mogu da napisem npr. trazim ceo look za moj forum a za uzvrat cu iskucati npr. 50 postova na vasem forumu?
13
Re: Pitanja on Sat Sep 04, 2010 7:07 pm
Misliš da tražiš look od nas a da otkucaš nekoliko postova? Ako misliš oko fof-a nećemo raditi look-ove...
Mada možeš za neki drugi forum tražiti, to su razmene, oni ti daju neki njihov rad(skin) a ti njima 500 postova.. jer je 50 previše malo za tako nešto..
Mada možeš za neki drugi forum tražiti, to su razmene, oni ti daju neki njihov rad(skin) a ti njima 500 postova.. jer je 50 previše malo za tako nešto..
14
Re: Pitanja on Sat Sep 04, 2010 7:09 pm
Dala sam primer... Nije mi problem da iskucam postove, dog ce mo se, a i mogu da jednim delom otplatim, zar ne?
Mislila sam na neke druge forume, ne na FoF
Mislila sam na neke druge forume, ne na FoF
15
Re: Pitanja on Sat Sep 04, 2010 7:11 pm
Pa gle, ti daš ponudu za to, i ako neko želi.. Dogovorite se preko pp-a..
16
Re: Pitanja on Sat Sep 04, 2010 7:12 pm
Pa de li mogu da otvorim tem,u da znaju sta trazim?
17
Re: Pitanja on Sat Sep 04, 2010 7:13 pm
Ne znam da li mozes to...Jer ipak ovo je razmjena radova (i skinova
) pa ne znam da li mozes da ponudis postove u zamjenu za skin...Mada meni svejedno,kako Milan kaze 
) pa ne znam da li mozes da ponudis postove u zamjenu za skin...Mada meni svejedno,kako Milan kaze 
18
Re: Pitanja on Sat Sep 04, 2010 7:13 pm
Aj ovako, sačekaj Vladu da ti odgovori.. stručnije će.. Ne mogu ja sada 20 puta objašnjavati.
Znači otvoriš temu gde ti daješ svoje postove i šta već i kao zahtev napišeš da tražiš skin i etoo..
Znači otvoriš temu gde ti daješ svoje postove i šta već i kao zahtev napišeš da tražiš skin i etoo..
20
Re: Pitanja on Wed Sep 15, 2010 11:30 am
Da li mogu da tražim ceo skin za 500 postova na nekom forumu
21
Re: Pitanja on Wed Sep 15, 2010 11:52 am
Sve zavisi ko se ponudi da ti radi.

Ko misli da sam mnogo strog neka posalje PM!
Smeješ se a niko te ne čuje, plačeš a niko ne vidi tvoje suze. Probaj da prdneš!
Kliknite OVDE da pogledate moj profil na DeviantArtu!
22
Re: Pitanja on Wed Sep 15, 2010 2:22 pm
WoW,stvarno mozes toliko kucati?Da,mozes,vjerovatno ce ti se odmah neko javiti x)
24
Re: Pitanja on Sat Sep 18, 2010 2:58 pm
Zašto se meni potpis ne prikaže
25
Re: Pitanja on Sat Sep 18, 2010 3:41 pm
26
Re: Pitanja on Wed Sep 22, 2010 3:09 pm
Možemo li da prodamo radove koje kupimo...
Msm, to je ipak naše..
Msm, to je ipak naše..27
Re: Pitanja on Wed Sep 22, 2010 4:45 pm
Ne.Zasto si kupovao ako ti se rad ne svidja i ne zelis ga koristiti?
28
Re: Pitanja on Wed Sep 22, 2010 4:55 pm
Ma, meni se svi radovi koje sam kupio (i neke koje nisam)..
Sviđaju.. Nego, samo onako pitam.. xixi
Sviđaju.. Nego, samo onako pitam.. xixi29
Re: Pitanja on Thu Sep 23, 2010 12:57 pm
Da li smemo da prodajemo neki skin koji smo postavili na hitskin?
30
Re: Pitanja on Thu Sep 23, 2010 2:09 pm
Ne.Zasto bi neko kupovao skin koji moze besplatno da uzme sa hitskina? 

31
Re: Pitanja on Thu Sep 23, 2010 8:00 pm
Pa dobro ali kako onda da kupcu damo skin? Iz delova ili kako? 

32
Re: Pitanja on Thu Sep 23, 2010 8:32 pm
Katarina Cullen wrote:Pa dobro ali kako onda da kupcu damo skin? Iz delova ili kako?
Da ti link foruma i admin poziciju da mu instaliraš
Tako je meni Daca34
Re: Pitanja on Sat Sep 25, 2010 10:39 am
Kada kupimo radove, to znači da soni naši i mi ih možemo postavljati bilo gde, računajući da su to naši radovi? Jel tako?
35
Re: Pitanja on Sat Sep 25, 2010 10:47 am
Pa da, to ti je kao kada kupiš žvaku pa je tvoja..
a ne prodavnicina 
Samo caka je u tome što ne možeš govoriti kako si ti pravio taj rad, to je isto da kažeš da si ti napravio tu žvaku.
U tome je razlika
Ali moćeš da ga predstavljaš kao svoj rad.. i stavljaš gde želiš
a ne prodavnicina 
Samo caka je u tome što ne možeš govoriti kako si ti pravio taj rad, to je isto da kažeš da si ti napravio tu žvaku.
U tome je razlika

Ali moćeš da ga predstavljaš kao svoj rad.. i stavljaš gde želiš

37
Re: Pitanja on Sun Oct 10, 2010 5:56 pm
POšto sam vidjela da neko pravi rad za odredjeni broj postova,mogu li ja da pravim radove za fofaće? Ja nekom rad,taj meni fof novac.

38
Re: Pitanja on Sun Oct 10, 2010 7:48 pm
Bojana,moze 

39
Re: Pitanja on Thu Oct 14, 2010 10:54 pm
a vidim da svi otvaraju teme tipa: pisem sastave, pisem pjesmice, pisem zadace.... i tako to... 
jel' mogu ja onda "pisem zadacu iz matematike" zato sto mi matematika ide.... xDDDD

jel' mogu ja onda "pisem zadacu iz matematike" zato sto mi matematika ide.... xDDDD