1
Lost - Serbia on Mon Apr 13, 2009 1:20 pm
Regularan Član
Ime foruma: Lost-Serbia
Link: www.lost-serbia.co.nr
Opis:Pa namenjen je svim fanovima Losta i ima sve o seriji Lost
Kolika je starost foruma: Oko 8 meseci
Born Heartbroken
Prvi utisak
- Aktivnost: Kada sam ugledao listu konektovanih u zadnjih 24 časova iznenadio sam se zbog velikog broja ljudi. Ali kada sam pogledao današnje postere onda sma se još više iznenadio zbog samo 20-ak poruka dnevno. Mislim da bi trebalo otvoriti još nekoliko tema tu da bi se više pisalo jer imate potencijal.
Savet: Pošaljite mejl svim članovima i napišite novosti na forumu pa i koliko vas ima.
Skor: 4/5
- Izgled:Boje foruma nisu loše. Zelena smiruje ali logo bi trebalo da bude malo bolje odrađen. Broj kategorija je ogroman i to uništava utisak profesionalnog foruma.
Savet: Potražiti bolji logo i pod hitno smanjiti kategorije.
Skor: 2/5
Prvi utisak total: 6/10
Skin:
- Boje:Prijatne su za oči. Ova zelena smiruje. Trebalo bi malo proširiti forum. Nemam primedbi osim te jedne.
Skor: 9/10
- Slike:Logo i ovaj brojač umesto ko je na forumu slike be trebalo ukloniti. Kao što sam rekao, trebalo bi uraditi neki malo bolji logo
Skor: 8/10
Total: 17/20
Layout:
- Organizacija kategorija:Kategorije su vrlo loše organizovane i trebalo bi ih malo skupiti. Neke slobodno možete i da spojite. Download sekcija nije potrebna a i zbog toga mogu i forum da obrišu. Predlažem da se to sve lepo skupi. Mislim da bi trebalo da se malo nešto izmeni, zbog doze profesionalizma predlažem da svaku kategoriju lepo gramatički opišete i da koristite č,ć,š,đ,ž slova. Daćete utisak profesionalnog foruma.
Skor: 10/20
tyle
Uredništvo:- Ekipa:Ima vas osmoro. Nije ni veliki ni mali broj i to je sasvim ok.
Skor: 5/5
- Aktivnost ekipe: Vidim da ste dosta aktivni
Skor: 5/5
- Ozbiljnost:Hm. Pa ne znam tačno šta da kažem. Ali niste mi baš lepo organizovani
Skor: 4/5
Total: 14/15
Aktivnost:
- Broj poruka dnevno:Mnogi od delova foruma su neaktivni. Od 30000 poruka samo oko 2000 su vezane za seriju. Ovo ne valja. Više ste se koncetrisali na download sekciju
Skor: 7/20
- Broj članova:Za pola godine, 552 članova je sasvim ok broj. Može se reći i da je super. Ali samo 20-ak su aktivni i pišu.
Skor: 9/10
- Pisanje na forumu: Slabo je samo 30000 poruka za pola godine sa tolikim brojem članova. To je oko 50 poruka po članu.
Skor: 3/5
Total: 19/35
UKUPAN SKOR:66/100Šta treba promeniti: Malo organizacije, profesionalizma i malo uprošćenosti biu dobro došlo forumu. Jer se neki novi članovi zbune i ne zanju gde da pišu zbog velikog broja kategorija.
Šta mi se dopalo: Broj članova je jako primamljiv. Boje su sasvim prijatne za oči.