~ Pregled za ♥H2O-Just add water♥ ~
Prvi utisak:
Aktivnost:48 clanova i 1986 poruka je jako malo.Ipak forum je star oko 3 meseca...Vise reklamirajte forum,trudite se!! (Skor: 3/5)
Stil: Kada sam usla na forum boje su mi prve upale u oci...Zeleno i plavo ok,ali da budu nekako mekse...Crna boja se uopste neslaze!Kada kazem mekse boje msm na boje koje nece upadati toliko u oci...Nadam se da je to ok...(Skor: 3/5)
Ocena: 6/10
Uredjenost
Organizacija: Krenimo od pravila.Pravila su sastavljeno skroz ok,ali u njima nije ispostovana srpska latinica.Popravite to.Onda uopste mi se nesvidja onaj Chat box na dnu....Previse mesta zauzima,a niko ne pise u njemu... (Skor: 3/10)
Duzina indeksa: Ovako ima par stvari koje bi terbali bez rezmisljnja prepraviti:
1.PDF ♥Vaše slike♥ ubacite u ♥Predstavite se♥
2.♥Pravila♥ , ♥Pohvale,kritike,predlozi♥ i ♥Obaveštenja♥ to bi se trebalo nalaziti u PDF koji se treba zvati "O Forumu" ili nesto sl.Sasvim je nepotrebno odvajati to.I to bi trebala biti samo tema ne PDF
3.Nemojte odvajati predstavljanja od PDF-a o forumu....To bi trebalo biti u zajednickoj kategoriji...Ako me razumes..

(Skor: 7/10)
Ocena: 10/20
Dizajn
Boje: Kao sto sam vec napisala,upalo mi je u oci.Promenite boje obavezno! (Skor: 2/10)
Slike: Logo mi se nimalo ne svidja...Njihove face su prekrivene zelenom i plavom texturom...To je bzvz...Sve ostalo je ok...I da nemate nikakvu pozadinu.Sve je samo crno...(Skor: 5/10)
Ocena: 7/20
Urednistvo:
Broj urednika: 2 admina i 1 moda.Cini mi se da si navela/naveo (izvinjavam se)da je utoku takmicenje za moda? onda ok....Ok broj....(Skor: 5/5)
Aktivnost urednika: Lose....Administratori i moderatori imaju jako malo postova....Pisite vise (Skor: 2/5)
Profesionalnost: Profesionalnost je na jako niskom nivou...Srp. latinica nije najpotpunije ispostovana.... (Skor: 2/5)
Ocena: 9/15
Aktivnosti:
Broj postova: Jako jako malo!!!Ovo vam zaista kvari prosek...Sta reci,3 meseca ima forum a ima manje od 2000 postova....Poklonjena dvojka jer mi je zao da dam 1....

(Skor: 2/15)
Broj clanova: 48 clanova+3 meseca= jako vose!!! Kao sto rekoh Reklamirajte vise forum!!! (Skor: 3/15)
Koliko se u stvari dnevno postuje: Kao sto vidim navela/naveo (opet se izvnjavam...=])dnevno se ispostuje 20 postova (od prilike) i dodje 8 clanova...Moze jako,jako mnogo bolje!!!(Skor: 3/5)
Ocena: 8/35
UKUPNO 40/100
Kada sam radila pregled mislila sam da nece biti vise od 40 bodova,i bila sam upravu...40 bodova je ok...Potrudite se da ispravite ono sto sam napisala da se ispravi....Veliki pozz